Main Menu

Τρόποι Αποστολής

 Ασφάλεια και ταχύτητα στις αποστολές των προϊόντων ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier. Χρόνος παράδοσης για Αθήνα 1-5 εργάσιμες ημέρες. Για απομακρυσμένες περιοχές και νησιά έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 50€. Αν πληρώσετε με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2,5 €.

Προετοιμασία της παραγγελίας σας

Όταν λάβουμε την παραγγελία σας την συσκευάζουμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παράδοση στην courier μας. Οι παραγγελίες πριν τις 13:30 Δευ-Παρ θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα, και οι παραγγελίες μετά από αυτό το διάστημα θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες εκτελούνται τις καθημερινές και εργάσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας από τον αγοραστή η παραγγελία θα επιστρέψει στο κατάστημα.

Αποστολές στην Κύπρο

Το κόστος αποστολής είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους. Στη Κύπρο δεν μπορούμε να στείλουμε με αντικαταβολή. Ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 150 ευρώ και άνω.

Αποστολές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το κόστος αποστολής είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους. Σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης επίσης δεν μπορούμε να στείλουμε με αντικαταβολή. Ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 150 ευρώ και άνω.

Αποστολές στο Ηνωμένο Βασίλειο της Βρετανίας (UK)

Το κόστος αποστολής είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας επίσης δεν μπορούμε να στείλουμε με αντικαταβολή.

Αποστολές στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής (USA)

Το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους. Στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής επίσης δεν μπορούμε να στείλουμε με αντικαταβολή.

Καλάθι αγορών